O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"

1/6
Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"
Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"Braća Premuž dominirala na tenis turniru "Gospić 2019"
Objavljeno: 03-09-2019

Trodnevni tenis turnir koji se u organizaciji Teniskog kluba „Lika-Gospić“ od 30. kolovoza do 1. rujna 2019. godine održavao na zemljanim tenis terenima u Gospiću došao je do svoga kraja.

Ukupno se natjecalo 18 rekreativnih tenisača koji su kroz glavni i utješni turniru u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji parova odigrali ukupno 23 meča.

Trodnevni turnir gledateljima je donio nekoliko odličnih mečeva, a i probudio tenis kao sport na sportskoj karti Gospića.

Nakon velike borbe tijekom petka i subote u nedjelju, 1. rujna 2019. godine, su odigrana finala u konkurenciji parova, utješnog turnira u pojedinačnoj konkurenciji, te polufinala i finale glavnog turnira pojedinačne konkurencije.

U finalu utješnog turnira susreli su se Ivan Jelić i Damir Vujnović, a bolji je rezultatom 1:6, 6:3, 10:8 bio Jelić koji je obranio prošlogodišnju titulu u istom dijelu turnira.

Parovi su donijeli veoma zanimljive mečeve. Već polufinale je donio poslasticu budući su na teren izašli braća Milan i Tomislav Premuž i snage odmjerili s Antoniom Alićem i Ivanom Jelićem. U veoma zanimljivom meču prepunom veoma kvalitetnih poteza  boji su sa 6:2, 4:6, 6:1 bila braća Premuž koja su svoju superiornost pokazala i u finalnom meču pobijedivši Nikolu Starčevića i Hrvoja Stilinovića sa 6:2, 6:3.

U pojedinačnoj konkurenciji je također bilo veoma zanimljivo u polufinalu u kojem je neočekivano ali sasvim zasluženo Ranko Brodić pobijedio Antonia Alića 4:6, 7:6 (4), 6:2 i u finalu se pridružio Tomislavu Premužu koji je uvjerljivo sa 6:1, 6:2 bio bolji od Nikole Grahovca.

Alić i T. Premuž bili su uvjerljivi u mečevima za treće (Alić – Grahovac 6:4, 6:0) odnosno prvo mjesto (T. Premuž – Brodić 6:0, 6:3) te su se okitili broncom i zlatom.

Ovim putem Teniski klub Lika-Gospić se želi zahvaliti Gradu Gospiću na pomoći u pripremi i organizaciji turnira, pekarni Tušak na pomoći u organizaciji subotnjeg ručka, samostalnom slikaru Ivanu Blažekoviću na donaciji slike za najuspješnijeg tenisača, portalima lika-online.com, gspress.net, GlasLike.hr, Radio Gospiću i lokalnoj televiziji Velebit TV na medijskoj podršci.

Čestitamo svim sudionicima na svojim uspjesima.

 

Vanja Antić 

Podijeli novost na društvenim mrežama!