O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu

1/12
450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu
450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu450 bikera u Svetom Jurju na 12. Međunarodnom moto susretu
Objavljeno: 03-06-2019
12. Međunarodni moto susret Sveti Juraj-Senj u organizaciji Moto racing kluba Senj ponudio je najbolje od moto zabave. Senjski motoristi, članovi Moto racing kluba Senj, ponovno su pokazali kako se uz trud, rad i zajedništvo može organizirati vrhunski moto spektakl uz bogatu ponudu jela i pića, moto igre, bogatu tombolu te mnogo dobre glazbe. Tako je ovaj bikerski vikend u tri dana obilježen prvenstveno vrhunskim glazbenicima, pa su tako dijelom programa bili Mirakul iz Senja, PulsRock iz Zagreba te bosankohercegovački bend Zabranjeno pušenje.
 
Drugoga dana događanja, u subotu 1. lipnja, organiziran je defile iz Svetoga Jurja, i to senjskom zaobilaznicom do ulice Potok u Senju gdje su se bikeri okupili na odmoru i okrjepi. U svemu tomu svakako im je poslužilo i lijepo vrijeme, idealno za vožnju i druženje. Susret je nastavljen i nakon povratka na glavnu rivu u Svetom Jurju moto igrama, dodjelom nagrada i glazbenim programom. 
 
450 motorista iz svih dijelova Hrvatske te Slovenije, Austrije, Njemačke, BiH i Italije dokaz su popularnosti ovoga tradicionalnog moto susreta te svakako garancija njegova budućega uspjeha. 
 
Čestitamo Moto racing klubu Senj i želimo im uspješan nastavak djelovanja!
 
S.B. / Foto: Dinko Brozičević, MRK Senj
Podijeli novost na društvenim mrežama!