O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Drvena kutija za nakit Zadruge "Most" pobjednica je 2. Županijske smotre učeničkih zadruga

1/2
Drvena kutija za nakit Zadruge "Most" pobjednica je 2. Županijske smotre učeničkih zadruga
Drvena kutija za nakit Zadruge "Most" pobjednica je 2. Županijske smotre učeničkih zadrugaDrvena kutija za nakit Zadruge "Most" pobjednica je 2. Županijske smotre učeničkih zadruga
Objavljeno: 29-05-2019
Jučer se u Sportskoj dvorani Robert Barbić-Beli u Senju održala 2. Županijska smotra učeničkih zadruga, a domaćin je bila Učenička zadruga Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića Senj "Sinjal". Na smotri su, osim senjske, sudjelovale zadruge iz 5 osnovnih škola Ličko-senjske županije - Korenice, Kosinja, Klanca, Gospića i Lovinca, od kojih se svaka predstavila nekim svojim proizvodom-rukotvorinom.   
 
Senjska zadruga predstavila se vodičem "Senj kroz povijest" koji je izradila povijesna skupina pod vodstvom profesorice Andreje Kartelo-Nekić. 
Nakon smotre održan je okrugli stol na kojemu je odabran proizvod i zadruga koja će predstavljati Ličko-senjsku županiju na Državnoj smotri zadruga u Vinkovcima. Pobjednik jučerašnje smotre je Učenička zadruga "Most" iz Kosinja, a pobjednički proizvod je njihova ručno rađena drvena kutija za nakit. 
 
Čestitamo pobjednicima i svim sudionicima!
 
Foto: OŠ S. S. Kranjčevića Senj
 
 
Podijeli novost na društvenim mrežama!