O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Senjske Vile sudjeluju na natjecanju International Dance Open Zagreb!

1/1
Senjske Vile sudjeluju na natjecanju International Dance Open Zagreb!
Senjske Vile sudjeluju na natjecanju International Dance Open Zagreb!
Objavljeno: 08-05-2019
 
Već šestu godinu zaredom, sportski klub Bambi Kids organizira međunarodno natjecanje 'INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB'. Prošlogodišnje natjecanje je okupilo preko 10.000 plesača iz cijelog svijeta koji su nastupili u brojnim plesnim disciplinama. Ove će se godine natjecati održati od 9. do 12. svibnja, a na natjecanju sudjeluje i Plesna udruga Nataliya-plesna skupina Vile Senj. Nastup na International Dance Open Zagreb bit će Vilama 6. međunarodno plesno natjecanje. 
 
Glavni cilj ovog jedinstvenog događaja je okupiti najbolje plesače, koreografe, djecu i mlade ljude iz cijelog svijeta. Promiče sportsko ponašanje, poštovanje drugih ljudi i kultura te upoznavanje novih prijatelja. 'INTERNATIONAL DANCE OPEN ZAGREB' prepoznala je i podržala predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, kao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.
 
Natjevanje će se održati u Domu sportova, dvorana I i II. Očekuje se oko 20.000 plesača iz 200 klubova, iz cijele Europe, SAD-a, Južnoafričke Republike, Južne Koreje, Kanade itd. Gostovat će i najbolji koreografi i plesni stručnjaci koji su surađivali s brojnim zvijezdama poput Lady Gage, Demi Lovato, Daddy Yankee, te s TV kućama MTV, ORF, CBS, itd. U sklopu ovog događaja će se održati i svjetsko prvenstvo IBFF-a u dječjem fitnessu, Fit kids-u i akrobatici.
 
Našim senjskim Vilama želimo puno uspjeha!
 
www.internationaldanceopen.com / A. V.
Podijeli novost na društvenim mrežama!