O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U tijeku prijave za Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku

1/1
U tijeku prijave za Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku
U tijeku prijave za Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku
Objavljeno: 07-05-2019

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora već 23 godine zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku “ u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu. Nagrade najboljima tradicionalno se dodjeljuju na Danima hrvatskog turizma u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, ove godine u Slavoniji.

Hrvatska gospodarska komora već 23 godine zaredom provodi akciju Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku, u sklopu koje se dodjeljuju priznanja najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru.

I ove godine ocjenjivanje se provodi u devet kategorija, a najbolji će priznanja dobiti na svečanoj dodjeli u listopadu na Danima hrvatskog turizma, najvećem skupu profesionalaca u turizmu u zemlji. Cilj je poticati unapređenje kvalitete turističkih proizvoda i usluga te podizanje konkurentnosti turističkog sektora.

U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, ali se snažan naglasak stavlja i na kvalitetu usluga.

Hrvatska gospodarska komora poziva marine, čarter-tvrtke, hotele, DMK agencije, hostele, restorane, lječilišta i kampove da se prijave na natjecanje u svojim kategorijama.

Rok za ispunjavanje upitnike istječe sa 16. svibnja 2018. Popunjavanjem upitnika na stranici Hrvatske gospodarske komore automatski je ispunjena i prijava za ovogodišnju prvu fazu ocjenjivanja.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!