O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1

1/18
Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1
Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1Protekli vikend u znaku kuglanja Hrvatska - Slovenija 1:1
Objavljeno: 29-04-2019

OTOČAC - Protekli vikend u gradu Otočcu protekao je u znaku kuglanja.Na gradskoj kuglani u subotu odigrane su dvije prijateljske utakmice između Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

U prvom susretu snage su odmjerile ekipe kuglačica jedne i druge države,a sve u cilju priprema za predstojeće Europsko prvenstvo.Naravno da su snage odmjerile najbolje kuglačice,a na kraju rezultat odlučuje koja šestorka će zastupati boje svoje države.

U nastupu je nastupilo devet kuglačica jedne i druge ekipe,jer ipak neke s boljim rezultatom idu u prvu šestorku.Na kraju susreta pobjeda je pripala ekipi Hrvatske reprezentacije i to s rezultatom od 6,5 – 1,5. Ili  2:0 za ekipu Hrvatske. Najbolja u ekipi Hrvatske  bila je ovog puta Mirna Bosak s 612.čunja, a kod ekipe gostiju iz Slovenije bila je to Eva Sajko s 601. čunj. Ekipno je oboreno 3521 za Hrvatsku i 3383.za ekipu Slovenije.

U popodnevnim satima nastupile su muške ekipe Hrvatske i Slovenije, a po završetku susreta ekipa iz Slovenije porazila je naše prvotimce i to s rezultatom 5 : 3 u setovima ili 0 : 2 u bodovima. Naši reprezentativci oborili su 3666 čunja,dok su gosti bili bolji i oborili 3760.čunja.

Najbolji pojedinac u ekipi HR bio je Branko Manev s 667.č. dok je kod gostiju to bio Matej Lepej s 653 č. Korisno je za napomenuti da su gosti kao i do sada imali  samo riječi hvale za Otočku gradsku kuglanu, a ona ih je dočekala u punom sjaju. Obje reprezentacije poslije intoniranja himni obiju zemalja pozdravio je predsjednik Hrvatskog kuglačkog saveza Tonči Mikac, a susret su vodili internacionalni suci ali naravno uz veliku podršku domače dvojke Davora Matasić i Damira Dade Sladovića.

Na kraju vrijedno je za napomenuti da se već u dolazeću subotu i nedjelju na gradskoj kuglani susreću ekipe Hrvatske i Austrije i to muške i ženske ekipe, dok će u nedjelju snage odmjeriti ekipe Hrvatske i Sjeverne Makedonije muški. Iz svega proizlazi da je posjet kuglani u našem gradu ipak vrijedan pažnje jer ipak su to sportaši koji uvelike prednjače na Europskoj razini.

Podržimo njihove napore i takmičarski duh, a to znači; vidimo se u subotu i nedjelju u gradskoj kuglani.

 

Tekst i snimak:

Stjepan Brajković Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!