O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Promocija knjige Ivana Krmpotića u Otočcu

1/1
Promocija knjige Ivana Krmpotića u Otočcu
Promocija knjige Ivana Krmpotića u Otočcu
Objavljeno: 17-03-2019

OTOČAC – U petak večer je u maloj dvorani Gackoga pučkog otvorenog učilišta u Otočcu predstavljena knjiga Ivana Krmpotića intrigantna naslova - Kako je UDBA stvorila Hrvatsku.

Knjigu je pred otočkom publikom predstavio sam autor, a koliko je tema bila ili zanimljiva ili intrigantna govori i činjenica da je predstavljanje potrajalo skoro cijela dva sata. Bilo bi i duže, no Krmpotić je zaključio predstavljanje.

Od autora se moglo čuti mnogo zanimljivih spoznaja koja je teško ili gotovo nemoguće naći u hrvatskoj javnosti. Kako je i sam kazao, hrvatski narod mnogo toga nije znao, a ne će ni znati što se sve događalo u vrijeme nastanka hrvatske države, odnosno nakon toga. Dobro se krenulo, no kasnije su jasni putovi krenuli u stranputice, kako veli autor, a prezentiranje tadašnjih događaja daje se kroz prizmu starih socijalističkih snaga koje su se infiltrirale na sve odlučujuće pozicije u državi, pa današnje stanje hrvatske nacije ne treba nimalo čuditi – istakao je Krmpotić.

Na ovom predstavljanju dalo se čuti podosta zanimljivosti kojih nema ni u knjizi, neke su se mogle naslutiti, a poneke su posve nove i široj javnosti ostale nepoznate.  

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!