O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ivana Brkljačić: Druže Pupovac, ja sam isto taj neiživljeni peder!

1/1
Ivana Brkljačić: Druže Pupovac, ja sam isto taj neiživljeni peder!
Ivana Brkljačić: Druže Pupovac, ja sam isto taj neiživljeni peder!
Objavljeno: 17-02-2019

Milorad Pupovac u srijedu navečer u Saboru je pobjesnio na svoje kolege i “počastio” ih konkretnim uvredama

U raspravi  o vjerodostojnosti potpisa za referendum inicijative “Narod odlučuje” postavilo se i pitanje sabotira li vlada taj referendum kako bi zaštitila vlastite interese i određene skupine u društvu, a obmanula javnost.

Zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac bjesnio je za saborskom govornicom, spominjao “hulje i neiživljene pedere”,  vrijeđao zastupnike i rugao se  katolicima. Njegov govor na Facebooku je komentirala Ivana Brkljačić, hrvatska atletičarka, rekorderka u bacanju kladiva.

Druže Pupovac, ja sam onda isto taj neiživljeni peder!“

Hvala, druže, na psihoanalizi nacije, dalo bi se svašta nabrojati o Vama. Za početak da ste jedini “profesionalni Srbin” u Hrvatskoj (koji za tu titulu prima preko 50.000 kn) koji zastupa “interese” Srba, ali kad bih ja i Vi okupili tko ima više Srba prijatelja vjerujem da bih Vas pobijedila!

Vi ne zastupate interese Srba, Vi ste politički trgovac, Vi ste onaj kojemu odgovaraju neredi poput onih u Splitu, uvjerena sam da mnoge takve incidente ste i stvorili. Vi živite od toga, Vi stvarate sliku nesigurnog društva!”, poručila je.

P.S. nadam se da će sve udruge koje zastupaju prava homoseksualaca reagirati na definiranje čovjeka kao “neiživljenog pedera” u moralnom smislu. Znači li to da su prema Pupovcu homoseksualci nemoralni ili? Zašto Pupovac za uvredu koristi riječ peder?”, objavila je Ivana Brkljačić na svom Facebooku.

Ovako je govorio Pupovac:

“Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi!

Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znaju tko su, što su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su jučer pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Bruxellesu. A sebe nikako da pogledaju tamo gdje se treba pogledati – u očima drugih ili u ogledalu”, rekao je.

“To su ti suverenisti koji navodno nude mogućnost, kao što to čini naš junak koji druge proglašava homoseksualcima i bježi van iz ovoga Sabora, Zekanović… Sramota me dijeliti ovu dvoranu sa ljudima koji tako misle i tako govore o drugim ljudima”, dodao je Pupovac.

“I oni bi ovoj zemlji trebali donijeti prosperitet? Oni bi ovoj zemlji trebali osigurati pravi identitet? Slobodarstvo? Zapravo nas vraćaju u crni mrak. Zato ovo doista nije pitanje jesu li ljudi koji su radili ovaj posao koji im je povjerila Vlada napravili taj posao kako valja. Ovo je priča o onima koji su skupljali potpise i koji su vodili kampanju. Koji su se služili najnedopuštenijim sredstvima da jedva skupe potpise, a onda se jedan profesor ustavnoga prava poziva na volju naroda”, poručio je.

“Jeste. Svaka hulja se danas može pozivati na volju naroda. I zato nam jeste tako kako nam jeste i bit će nam tako sve dotle dok narod ne prozre te hulje”, rekao je uzrujani Pupovac.

Maxportal.hr
 

Podijeli novost na društvenim mrežama!