O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kuglački klub Velebit pretrpio poraz

1/7
Kuglački klub Velebit pretrpio poraz
Kuglački klub Velebit pretrpio poraz Kuglački klub Velebit pretrpio poraz Kuglački klub Velebit pretrpio poraz Kuglački klub Velebit pretrpio poraz Kuglački klub Velebit pretrpio poraz Kuglački klub Velebit pretrpio poraz Kuglački klub Velebit pretrpio poraz
Objavljeno: 03-02-2019

OTOČAC - Kuglački klub  Velebit ugostio je ekipu kuglačkog kluba Mertojak iz Splita  a koji momentalno čvrsto drži drugo mjesto na prvenstvenoj tablici,te i pored dobre igre pretrpio poraz.

Imajući u vidu domaći teren i sve bolju i bolju igru domaće ekipe,optimizam da bih se mogao osvojiti bar jedan bod,bio je realnost.Ipak ako se uzme mala razlika u oborenim čunjevima,taj optimizam je bio i opravdan no više sreće u samom završetku imala je ekipa gostiju.

Ekipa gostiju oborila je 3540.čunja,dok su kuglači domaće momčadi oborili 3511.čunjeva.Najbolji pojedinac iako to nije neki posebni rezultat kod ekipe gostiju bio je A.Kovač s 604.čunja samo 4.čunja više od M.Zrile iz ekipe domaćina koji je oborio 600.čunjeva.

Kvaliteta igre bila je ujednačena,no domaćin je čak zaprijetio gostima u drugom dijelu igre,no ipak nedovoljno.

Ne smije se zanemariti i činjenica da ekipa Mertojaka ima u svojim redovima više državnih reprezentivaca a i najboljeg igrača države H.Marinovića,stoga preostaju nade da se „žrtva“ treba potražiti u nekim drugim redovima.

Sljedeće 14.kolo igra se 23.veljače a ekipa Velebita gostuje u Osijeku kod ekipe Kandit.

Susret su uspješno priveli kraju suci Davor Matasić i Željko Odorčić uz tehničku podršku D.Dade Sladović.

Preostaje nam da poželimo da ekipa zadrži postojeću borbenost,a uspjeh nebih trebao da ih zaobiđe.

 

Tekst i slike:

Stjepan Brajković-Murta.

Podijeli novost na društvenim mrežama!