O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar

1/7
Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar
Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar Velebit rezultatom 6:2 potukao Zadar
Objavljeno: 20-01-2019

OTOČAC - Optimizam koji je lebdio u mislima ljubitelja kuglanja u našem gradu,obistinio se pobjedom ekipe domaćeg Velebita nad ekipom gostiju iz Zadra rezultatom 6 : 2.

Upravo kako smo najavljivali u prošlom tjednu,kuglači kluba iz našeg grada ne samo da su porušili zavidnih 3606. čunjeva,nego su upisali rezultat kojim su porušili najveći broj čunjeva u ovom 11-om kolu,te time postali ekipa 11-og kola na državnoj razini.    

Dobro je i za napomenutu da se ovom pobjedom Velebit pomakao jedno mjesto naviše.Najbolji kod gostiju bio je ovog puta MarioBeljak ,dok je najbolji pojedinac kod domaćina bio Hrvoje Devčić oborivši lijepih 620.čunja.

U sljedećem kolu natjecanja kuglači Velebita odlaze jako neugodnoj Grmoščici,čiji kuglači ne bilježe neke prevelike rezultate u gostima,ali zato kod kuće više su nego opasni.

Rivali Velebita već pomenuti Zadar gostuje kod Medveščaka 1959. U Zagrebu,dok ekipa Kandita nastupa u Osijeku na „svojoj“ kuglani protiv „jačeg“ Osijeka,tako da velike pomjere na tablici nije za očekivati.

Ipak nada da i to kolo može iznenaditi neke od aktera,ostaje utjeha posebno onim na začelju tablice.

Susret koji je pratio zavidan broj gledatelja recimo ljubitelja kuglanja,odlično su priveli kraju suci Davor Matasić i Drago Pleša uz neizostavnog Damira Dadu Sladovića.

Preostaje da im zaželimo puno uspjeha u metropoli,i da umjesto gripe koja vlada u gradu ponesu kuću radije dva boda,živi bili pa vidili.

 

Tekst i slika:

Stjepan Brajković Murta

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!