O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva

1/7
Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva
Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva Kuglački klub "Velebit“ uspješno nastavio takmičenje u drugom dijelu državnog prvenstva
Objavljeno: 12-01-2019

OTOČAC - Drugi dio takmičarske sezone 2018/19. Kuglački klub Velebit iz našeg grada započeo je na svom terenu i ugostio ekipu K.K.Bjelovar iz istoimenog grada.Ovim susretom započelo je takmičenje u drugom dijelu takmičarske sezone,a interes za ovaj susret bio je iznimno velik.

Imajući u vidu da je pomlađena ekipa Velebita završila prvi dio sezone na posljednjem mjestu,optimizam i isčekivanje u ovom drugom dijelu bili su abiciozni.Neke stvari je trebalo posložiti i nadati se da „mora“ bolje krenuti.

Redoviti treninzi Božićni turnir i pojedinačno prvenstvo,pridonijeli su tome da se spremnost i kondicija održi i poveća. Ipak prvo kolo  odnosno deseto kolo prvenstva budilo je velika očekivanja,a slabih u  1.HK ligi nema.

Ekipa gostiju iz Bjelovara zauzela je u prvom dijelu prvenstva bolji rang od domaćina ,no to ni u kom slučaju nije skretalo naum da se gost  pobjedi i da momčad ponovo bude „svoj na svome“!

Prvi dio utakmice borba je bila ujednačena,no nešto malo više oborenih čunjeva išlo je dakako u prilog ekipi domaćina.Ipak podrška dosta brojne publike davala je vjetar u leđa domaćinu,tako da se nastavak igre sve više i više odvijao u korist domaćina.

Konačni rezulatat u kojem je ekipa domaćina oborila 64.čunja više od gostiju,upisao je domaćinu dva poena,tako da je krajnji rezultat bio 5 – 3. Što je u konačnici domaćinu donilo dva dragocijena boda i već se u ovom susretu pomako s posljednjeg mjesta za jedno mjesto više na tabeli.

Ekipa domaćina oborila je lijepih 3529.čunja,dok su gosti ovaj susret završili s 3465.čunja.Najbolji pojedinac kod gostiju bio je Željko Košutić s 628.Č. dok je kod domaćina ujedno i igrač susreta bio ovog puta Petar Zupčić s 638.čunja.

Sljedeće kolo momčad Velebita očekuje opet kao domaćin ekipu Zadra,a taj susret izaziva veliko zanimanje publike jer domaći bi riješili neko „dugovanje“,a inače igrači Zadra i Otočca gaje veliko prijateljstvo tako da time postaju još veći rivali.Svi koji dobro poznaju kuglanje,pobjedom  nad Zadrom mogle bi se posložiti neke kombinacije  i da se ekipa Velebita pomjeri dalje od začelja tabele,no to su samo pretpostavke i sačekajmo i posjetimo  taj susret.Što brojnije to bolje rekli bi naši stari.

Susret danas vodili su solidno i bez prigovora  glavni sudac Dražen Netahli i kolega mu u struci Drago Pleša. Asistent tokom cijelog susreta bio je Dado Sladović.

Susret ekipa Zadra i ekipe Velebita odigrat ćese 19.01.,stoga ne zaboravimo doći i podržati ekipu domaćina jer publika je i u kuglačkom sportu kao i drugdje igrač više,a meč počinje u 15.00sati.

Tekst i slika:

Stjepan Brajković-Murta

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!