O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

NP Plitvička jezera dodijelio stipendije

1/2
NP Plitvička jezera dodijelio stipendije
NP Plitvička jezera dodijelio stipendijeNP Plitvička jezera dodijelio stipendije
Objavljeno: 23-11-2018

PLITVIČKA JEZERA - Na prigodnoj svečanosti održanoj u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera Tomislav Kovačević dodijelio je ugovore o stipendiranju učenicima Srednje škole Plitvička jezera iz Korenice.

Pravo na stipendiranje temeljem provedenog javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima (kuhar, konobar, slastičar i hotelijersko-turistički tehničar) ostvario je 41 učenik.

Ravnatelj Kovačević je u pozdravnoj besjedi istaknuo kako je dodjela stipendija učenicima daljnji korak u provedbi suradnje između Nacionalnog parka i Srednje škole Plitvička Jezera započete u lipnju ove godine, zahvalivši pritom učenicima i njihovim roditeljima na prepoznatima prednostima stipendiranja i mogućnostima koje učenicima stoje na raspolaganju nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja. Jedna od mogućnosti svakako je nastavak s radom i usavršavanjem u Nacionalnom parku, javnoj ustanovi utemeljenoj na društveno odgovornom poslovanju koje ga kao takvo čini iznimno poželjnim poslodavcem na tržištu rada.

NPPj/M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!