O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Na izvanrednoj izbornoj sjednici Biciklističkoga kluba Senj odabrano novo Predsjedništvo

1/2
Na izvanrednoj izbornoj sjednici Biciklističkoga kluba Senj odabrano novo Predsjedništvo
Na izvanrednoj izbornoj sjednici Biciklističkoga kluba Senj odabrano novo PredsjedništvoNa izvanrednoj izbornoj sjednici Biciklističkoga kluba Senj odabrano novo Predsjedništvo
Objavljeno: 19-11-2018
13. studenoga 2018. godine održana je izvanredna izborna sjednica Brdsko biciklističkoga kluba Senj. Na sjednici se osvrnulo na dosadašnje uspjehe Kluba te je, između ostaloga, istaknuto kako je uspješno održana utrka Uspon na Zavižan po 16. put, a svake godine bilježi sve veći broj sudionika. Također je dosadašnji predsjednik Alen Slavković istaknuo sve veću vidnu zainteresiranost za vožnju bicikla gradom, kao i traženje informacija prilikom kupovine i odabira bicikala te korištenja označenih i neoznačenih biciklističkih staza.
 
Tajnik i blagajnik Kluba Denis Rukavina iznio je Financijsko izvješće za 2018. godinu, koje je jednoglasno usvojeno. Također je usvojeno i mišljenje Nadzornoga odbora Kluba prema kojem je djelatnost Kluba i tijela Kluba u skladu sa zakonom, Statutom i drugim aktima.
 
Na ovoj izbornoj sjednici izabrano je novo Predsjedništvo, predsjednik, dopredsjednik i tajnik. Novim predsjednikom imenovan je Dario Štokić, dopredsjednikom Davor Lopac, a tajnikom Marin Rončević. U Predsjedništvo su, osim Štokića, Lopca i Rončevića, izabrani Vice Nekić i Vladimir Bezjak. Kao članovi Nadzornog odbora Kluba izabrani su Marijan Šimunić, Siniša Gradišer i Frančesko Miškulin. Osobe koje su izabrane za ovlašteno zastupanje Kluba na razdoblje od 13. studenoga 2018. do 13. studenoga 2022. su Dario Štokić, Davor Lopac i Marin Rončević, dok su za članove Arbitražnoga vijeća izabrani Alen Slavković, Denis Rukavina i Ivan Rukavina na isto razdoblje. 
 
BBKS / Foto: Zoran Pika Hapčo
 
Podijeli novost na društvenim mrežama!