O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Poštujte naše znakove u Senju

1/1
Poštujte naše znakove u Senju
Poštujte naše znakove u Senju
Objavljeno: 19-11-2018

Nacionalna kampanja "Poštujte naše znakove" provodi se sukladno Nacionalnom programu sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011.-2020., a cilj joj je educirati i osnažiti učenike nižih razreda osnovnih škola u smislu njihovog sigurnog sudjelovanja u prometu.

Stoga će se u srijedu, 21. studenog s početkom u 10 sati u Pučkom otvorenom učilištu M. C. Nehajeva u Senju u organizaciji Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave ličko-senjske održati niz preventivno-edukativnih aktivnosti.

Uz program kojega će provesti Služba prevencije Ravnateljstva policije i partneri (predavanje na temu prometne kulture; edukativno-scensku izvedbu), djelatnici Policijske uprave ličko-senjske će na informativno-edukativnim postavima izložiti opremu policijskih službenika koji obavljaju poslove prometne policije, policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu i kriminalističke policije.

Pozivamo Vas da medijski popratite ovaj događaj i ukažete na važnost provođenja preventivnih aktivnosti koje se poduzimaju u cilju zaštite najmlađe skupine sudionika u prometu.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!