O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Politika došla glave Hrvatskomu radiju Otočac

1/1
Politika došla glave Hrvatskomu radiju Otočac
Politika došla glave Hrvatskomu radiju Otočac
Objavljeno: 27-08-2018

OTOČAC – Danas je Hrvatski radio Otočac u eter pustio svojemu cijenjenom slušateljstvu obavijest da zbog teške financijske situacije, u koju ih je dovela politika, nisu više u mogućnosti redovno izvršavati svoje obaveze. Program su sveli na minimum, novinari i ostali zaposlenici su na radnima mjestima, ali u radijskom programu su samo odranije preuzete obveze, poput emisija koje je radio dužan emitirati prema Fondu za poticanje pluralizma, te plaćene obavijesti i reklamne poruke.  

Redovitog programa do daljnjega ne će biti u eteru, nema redovnih informativnih emisija, nema vijesti, nema vijesti HRO - Hina, nema lokalnih vijesti, nema obavijesti, nema tjedne emisije Gackom zajedno, nema nedjeljne vjerske emisije Put, istina i život, ne će biti niti Malog oglasnika ponedjeljkom i srijedom, ne će biti večernje kontakt emisije petkom Draga žica tamburica, ne će biti nikakvih govornih emisija. Za to vrijeme bit će emitirana glazba i priopćenja zašto su dovedeni u ovakvo stanje emitiranja.

Djelatnici HRO-a obavještavaju javnost da će na njihovima internetskim stranicama biti objavljen broj donatorskog računa na koji će se prikupljati novac dobrih ljudi kako se HRO ne bi u konačnici ugasio. I to nakon 52 godine postojanja i neprekidnog rada. Ono što nije uspjelo dušmanima u ratu, eto uspjelo je političarima. Potezom pera.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!