O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Odlična ponuda pobudila veliki interes posjetitelja

1/4
Odlična ponuda pobudila veliki interes posjetitelja
Odlična ponuda pobudila veliki interes posjetiteljaOdlična ponuda pobudila veliki interes posjetiteljaOdlična ponuda pobudila veliki interes posjetiteljaOdlična ponuda pobudila veliki interes posjetitelja
Objavljeno: 28-07-2018

OTOČAC - Sinoć na Eko etno sajmu - divota!!! Za prvi dan i prvi put, posjećenost odlična!! Proizvoda savršenih! Iako svi izlagači na ukupno 50 štandova sinoć nisu svi bili, tek tu i tamo je koji štand bio prazan, čuvali su se za iduću večer. Zanimljivo je da se i mnogo kupovalo, izlagači i prodavači su bili ugodno iznenađeni. Bilo je tu svega, od meda i pčelinjih proizvoda, kupina, kupinova vina i svježih kupina, pekmeza, domaćeg tijesta, raznih rukotvorina, slika, nakita, ma teško je i nabrojati sve što se nudilo. Možda takvom dobrom rezultatu je i kumovalo to što u parku nije bilo pregusto, pa se na miru i s pomnjom moglo razgledati i kupovati.

Bila je to jedna divna i opuštena večer, baš za pravi užitak i odmor. Moglo se vidjeti brojne mlade obitelji s malom djecom koja su se zabavljala u dječjem parkiću, pa opet trčkarala ne bi li im roditelji kupili šarene balone punjene helijem, ili sladoled „od vune“, komad pice, kokice. Doista rijetko viđena ležernost među posjetiteljima, ali i izlagačima i izvođačima.

M.G.K./M.K.

Foto: M. K. G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!