O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Uskršnja priča na Grabovači

1/1
Uskršnja priča na Grabovači
Uskršnja priča na Grabovači
Objavljeno: 28-03-2018

PERUŠIĆ – Uprava Pećinskog parka Grabovača organizira 2. travnja zanimljiv program pod nazivom „Uskrs na Grabovači“.

Odrasli i djeca zasigurno će uživati u uskrsnom „šarenom gnijezdu“, kokama, pilićima i pisanicama, zečićima, vjenčićima i košaricama, dekoracijma koje su izradili vrijedne ruke dječice koja su sudjelovala na uskršnjim radionicama u Narodnoj knjižnici Općine Perušić proteklih mjesec dana.

Ono što je najviše razveseliti najmlađe zasigurno je potraga za skrivenim pisanicama u kojima ih očekuje skriveno slatko iznenađenje, ali i natjecanje u „tucanju jaja“, odabira najljepše pisanice, utrke u nošenju jaja na žlici... Naravno, na radionicama će oni najmlađi izrađivati zečiće te bojati pisanice od stiropora pomoću vodenih bojica, tempera ili flomastera kojima će se kititi grane, a šarena jaja moći će ponesti kući. Za one velike, tu je kotlić i zabava uz DJ-a.

Pećinski park Grabovača svima daje na znanje da ponovno organizira i Dane otvorenih vrata s promotivnim cijenama individualnih ulaznica od 2. -22. travnja od 30 kuna, a na dan manifestacije od 9 sati svima je omogućen besplatan posjet špilji Samograd.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!