O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

4. regionalni forum obiteljskog smještaja - u Karlovcu

1/1
4. regionalni forum obiteljskog smještaja - u Karlovcu
4. regionalni forum obiteljskog smještaja - u Karlovcu
Objavljeno: 23-03-2018

OTOČAC – Četvrtu godinu zaredom sekcija Zajednice obiteljskog turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori za regiju Lika – Karlovac, u partnerstvu s turističkim zajednicama Ličko-senjske i Karlovačke županije, organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Forum će biti održan, kako smo već prethodno najavili, 12. travnja u Karlovcu u restoranu La Mirage (Donje Mrzlo POlje 155)  s početkom u 10 sati, a registracija sudionika počinje u 9:30 sati.  

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom koju možete ispuniti na web stranici Hrvatske gospodarske komore. Ispred jednog poslovnog subjekta (smještajnog objekta) može sudjelovati i više osoba. Još sudionika možete dodati klikom na Dodajte sudionika na prijavnom obrascu. Rok prijave je do 11. travnja.

Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te vam biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Program foruma može se pogledati ovdje.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!