O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Visoka pobjeda kuglača Velebit II. nad Rakovicom

1/4
Visoka pobjeda kuglača Velebit II. nad Rakovicom
Visoka pobjeda kuglača Velebit II. nad Rakovicom Visoka pobjeda kuglača Velebit II. nad Rakovicom Visoka pobjeda kuglača Velebit II. nad Rakovicom Visoka pobjeda kuglača Velebit II. nad Rakovicom
Objavljeno: 19-03-2018

OTOČAC - Nedjelju jutro na gradskoj kuglani ekipa kuglačkog kluba Velebit II.koja se natječe u drugoj Hrvatskoj kugl.ligi ugostila je ekipu Rakovice,te rezultatom od 7.0 : 1.0.pobjedila goste. 

U 21.kolu natjecanja koje se održalo danas,obe ekipe našle se se na začelju tabele i to Velebit na 9.-om i Rakovica na 11.-om mjestu od ukupno 12.klubova koji se natječu u ovoj ligi. 

Imajući u vidu da se takmičarska sezona bliži kraju,četri kluba sa začelja tabele morati će napustiti ovo i preseliti u nižu ligu.Ako se poslože neke sitnice,ekipa Velebita II.ima izglede za obstanak,no to je još veliki upitnik. 

U današnjem susretu kuglači Velebita uložili su veliki trud i postigli zavidan rezultat,no to je izgleda trebalo učiniti mnogo ranije,no otom potom.U današnjem susretu ekipa Velebita II postigla je 3369. Dok su gosti iz Rakovice oborili 3223.čunja ili 146.čunjeva manje.

Kod domaćina najbolji pojedinac bio je Hrvoje Devčić s 601.č.,dok je kod gostiju najbolji pojedinac bio Ivan Marić s 558.č.

U očekivanju daljnjeg raspleta koje vlada na začelju tabele,poželimo im mnogo sreće. 

Tekst i snimci:

Stjepan Brajković Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!