O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kuglači Velebita zadovoljni igrom,no ne i rezultatom

1/5
Kuglači Velebita zadovoljni igrom,no ne i rezultatom
Kuglači Velebita zadovoljni igrom,no ne i rezultatomKuglači Velebita zadovoljni igrom,no ne i rezultatomKuglači Velebita zadovoljni igrom,no ne i rezultatomKuglači Velebita zadovoljni igrom,no ne i rezultatomKuglači Velebita zadovoljni igrom,no ne i rezultatom
Objavljeno: 17-03-2018

OTOČAC - U 17.kolu prvenstva prve Hrvatske kuglačke lige,domaćin Velebit ugostio je ekipu Kandita iz Osijeka,ekipu s kojom inače ima negativnu bilancu. Susret je započeo u najjačem sastavu bar što se tiče ekipe domaćina, no rezultat od 1:1 nagovještavao je da put do željene pobjede neće biti baš tako lak. 

Najjači dvojac domaće ekipe koji čine Vidak i Zrile nije kako se očekivalo uzeo dva boda nego samo jedan,što je ukazivalo na činjenicu da ni gosti nisu zatečeni nespremni, te su u prvu postavu uvrstili Jeličića i Kneževića.

Drugi dvojac Juričević i Butorac od kojih se očekivao preokret podjelili su bodove s protivnicima Bilošem i Rupčićem,nakon čega se situacija naglo zaoštrila a prednost domaćina svela se na samo dvadesetak čunjeva prednosti. 

Blaga prednost i jaki aduti koje čine Mesić i Zubčić, nastupili su pod velikim pritiskom jer se sve nade svele na njih dvojicu, no ni protivnik nije spavao pa je uz vrlo jakog Šipala ubacio i Salala a učinak nije izostao. Uzeli su oba boda  domaćinu a s 25,više oborenih čunja upisali pobjedu za svoju ekipu. 

Ekipa domaćina oborila je 3504.čunja,dok su gosti s 3529.oborena čunja upisali pobjedu od 6,0 : 2,0.boda.

Najbolji pojedinac kod ekipe gostiju bio je Željko Biloš s 617.č., dok je kod domaćina očekivano najbolji rezultat postigao Marko Zrile s 612.č. 

Susret su uspješno priveli kraju D.Netahli kao glavni sudac te D.Matasić u ulozi pom.suca.

Kako završiti ovo izvješće a ne spomenuti da ekipa domaćina nije postigla u zadnje vrijeme uobičajeni visoki rezultat,a pobjeda od 25.čunja razlike govori da ni gosti nisu pokazali neki zavidan no ipak dovoljan rezultat.

Ekipa Kandita više nego zadovoljna je napustila naš grad,a domaći dečki obećali su u sljedećem kolu pokazati malo više,a preostaje nam da im povjerujemo! 

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!