O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

„MALI MEDO“ postaje jedan od najboljih turnira u Hrvatskoj

1/1
„MALI MEDO“ postaje jedan od najboljih turnira u Hrvatskoj
„MALI MEDO“ postaje jedan od najboljih turnira u Hrvatskoj
Objavljeno: 09-03-2018

GOSPIĆ - 11. izdanje turnira Mali medo okupilo je više od 750 rukometaša iz raznih dijelova Hrvatske i BIH podijeljenih u rekordnih 78 ekipa. Uz rukomet bili su tu i popratni sadržaji koji su dali veliki plus samoj organizaciji.

Prvi puta u jedanaestogodišnjoj povijesti turnir se održao u dva dana. U subotu, 3. ožujka 2018. godine, natjecali su se dječaci 2007., 2008. i 2009. godišta, dok su na terene u nedjelju, 4.3.2018. godine, izašle djevojčice natječući se u istim godištima.

U konkurenciji dječaka natjecale su se ukupno 52 ekipe, dok je turnir za djevojčice okupio njih 26.

Nedjelja je bila rezervirana i za najmlađe članove rođene 2010., 2011., 2012. godine koji su nastupili u predturniru, pokazali svoja znanja i tako najavili da u Rukometni klub „Gospić“ ima još puno talentirane djece.

 

U dva dana je odigrano ukupno 209 utakmica u kojima je sudjelovalo i 11 ekipa iz Gospića

Djevojčice su se borile kako lavice i pokazale puno potencijala, no nisu uspjele do medalje, dok su dječaci 2007. i 2009. godišta bez poraza osvojili zlato, a u konkurenciji 2008. bili poraženi u finalu od ekipe Vučića i osvojili srebro.

 

U ekipama Gospića je kod dječaka 2007. godišta za najboljeg igrača proglašen je Vedran Hećimović, a u najbolju ekipu turnura uvršteni su Marko Čačić i Fran Juraj Rukavina. U konkurenciji dječaka 2008. godišta nagradu za najboljeg golmana osvojio je Luka Borovac, a u najbolju ekipu uvršten je Mateo Jergović. Josip Ratković bio je najbolji igrač u 2009. godištu, dok su u najbolju ekipu izabrani su Vito Maras i Matan Marković.

 

Najbolji rezultat kod djevojčica Gospića ostvarila je ekipa 2008. godišta osvojivši 4. mjesto, a svoje mjesto u najboljoj ekipi turnira zaslužila je Lucija Sokolić.

 

Uz rukomet i bogate kvalitetne nagrade Mali medo je imao za ponuditi dodatne sadržaje. Bio je tu štand sa slatkišima, kao i štand sportske opreme marke Hummel koji je oduševio one najmlađe, dok je i ove godine (već tradicionalno) svaki sudionik imao osiguran ručak (bolonjez). Sve to daje jednu dodatnu draž, te diže turnir na jedan poseban nivo.

  

RUKOMETNI KLUB „GOSPIĆ“ SE OVIM PUTEM ŽELI ZAHVALITI SVIM EKIPAMA ŠTO SU UVELIČALE TURNIR, BROJIM ČLANOVIMA KOJI SU BESPRIJEKORNO ODRADILI ORGANIZACIJSKE ZADATKE, TE IGRAČIMA I IGRAČICAMA KOJI SU SUDJELOVALI NA TURNIRU.

 

Vanja Antić

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!