O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren

1/8
Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren
Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren Usprkos hladnoći domaćin KK Velebit gostima priredio vruć teren
Objavljeno: 25-02-2018

OTOČAC - Ekipa domaćina K.K.Velebit dočekala je goste s velikim poštovanjem jer se radi o prijateljima i višestrukim državnim prvacima. Ekipa u čijem sastavu nastupa i Europski prvak i više njemu slični u kvaliteti igre,više je nego rado viđeni gost u našem Gradu posebno u novoizgrađenoj kuglani. 

Nazočnost  velikog broja gledatelja i navijača domaćina, navješćivala je zanimljiv susret ali imajući u vidu kvalitetu i snagu gostujuće momčadi rijetko tko je očekivao osim dobre igre domaće ekipe neki zavidan rezultat. 

Obje ekipe uvrstile su u prvi dvojac svoje igrače od kojih je očekivala najviše, no ispostavilo se da je dvojac domaće ekipe Vidak i Zrile pobjedom nad protivnikom pun pogodak a i veliko iznenađenje za gostujuću ekipu. 

Ipak u drugi dvojac na staze gosti šalju  europskog prvaka B. Bogdanovića i njemu slično jakog L. Bolanču. Kako je igra odmicala,igra domaćih Butorca i Juričevića sve je više zadavala brige gostima posebno onda kada su spomenuti Butorac i Juričević dotukli svoje protivnike upisavši dva dodatna  poena  u korist domaćina. 

Sada kada je domaćin stekao četri boda i više desetina čunjeva razlike u ekipi gostiju upalio se alarm. Nade da bar podjeli bodove gosti na staze šalju jake igrače Uzelca i Fridla. Prisutni navijači dižu se na noge i traže pobjedu a kako se kasnije i ispostavilo ta im se želja i ostvarila. 

Zadnja postava uzima po jedan poen i igra završava rezultatom 7 – 1. Kod gostiju najbolji pojedinac bio je Mario Fridl,dok je kod domaćina titula najboljeg pripala Marku Zrili ujedno i igraču susreta.

Gosti su oborili 3488.čunja,dok je domaćin s 3563 čunja stekao razliku od 73.čunja u svoju korist. 

Veliko veselje izazvala je ova pobjeda kod domaće publike koji su i ovaj put pokazali veliko interesovanje za susret i posebnu radost ekipi Grmoščice koja na drugom mjestu na tabeli potiskuje već spomenuti Zaprešić.

Druženje gostiju i domaćina potrajalo je,no konstantirano je da su gosti ušli u susret jako opušteno vjerujući u svoju kvalitetu igre i činjenicu da su cijelu sezonu na vrhu tabele i bilježe 12.pobjeda, zanemarujući pritom i stvarnost da je ekipa Velebita tvrdi orah na domaćem terenu i spremni svakom prirediti iznenađenje. 

Susret su uspješno vodili suci ovog puta Branko Stipetić te Damir Sladović. Kako zaključiti a ne spomenuti da je ekipa domaćina bila spremna pružiti dobru igru priželjkujući dobar rezultat, no na kraju se ispostavilo da su i na tom putu uspjeli  dok su se gosti uputili put kuće prezne torbe i "gaća na štapu".

Ovom pobjedom ekipa Velebita osigurala si je već sada uspješni završetak takmičarske sezone u gornjem dijelu tabele,a činjenica da im preostaju „lakši“ protivnici u narednim susretima ide im u prilog. Zaželimo im puno uspjeha jer oni to i zaslužuju.

 

Tekst i snimci:

Stjepan Brajković – Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!