O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nagrada za najbolji eko smještaj - u Veliku Planu

1/3
Nagrada za najbolji eko smještaj - u Veliku Planu
Nagrada za najbolji eko smještaj - u Veliku PlanuNagrada za najbolji eko smještaj - u Veliku PlanuNagrada za najbolji eko smještaj - u Veliku Planu
Objavljeno: 03-02-2018
ZAGREB – Jučer su na 4. Forumu obiteljskog smještaja, održanom u Zagrebu, dodijeljena priznanja Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku za obiteljski turizam i EHHA priznanja za Europsku kuću godine. Nagradu za najbolji smještaj za wellness odmor dobila je wellness Villa Biocrystal iz Hreljina. Priznanje za najbolji smještaj za aktivan odmor otišlo je Villi Falcon Rook iz Konavala. Linden Tree Retreat & Ranch iz Velike Plane najbolji je eko-smještaj, a najboljim smještajem za obitelj proglašeni su Sunčani apartmani u Zagrebu.
Kao najbolji smještaj za boravak s ljubimcima izabrana je vikendica Bobica iz Pokupskog, najbolji smještaj bez barijera je pansion Mamica iz Pušćine, a najoriginalniji smještaj je Bear's Log iz Rakovice. Nagrada za najbolji smještaj u seoskom turizmu otišla je u ruke B&B Tinka iz Momjana, za najbolji smještaj u prirodi odabran je B&B Casa Rustica iz Vodnjana, najboljim smještajem na obali proglašena je Villa Evelyn iz Fažane, a kao najbolji smještaj u gradu odbran je apartman Emerald iz Zagreba.
Statua za najbolji obiteljski smještaju 2017. u Hrvatskoj otišla je u ruke Linden Tree Retreat & Rancha iz Velike Plane. Villaro Lassen predao je EHHA-ine nagrade četirima dobitnicima iz Hrvatske, a to su Villa Falcon Rook iz Konavala kao najbolja obiteljska kuća, za najoriginalniju kuću izabrana je Villa Zamask u Istri, najbolja kuća na obali je Villa Sreser sa Pelješca, a najbolja wellness kuća Villa Vadediji iz Žminja.
Kako smo doznali Linden Tree Retreat & Rancha iz Velike Plane prdložila je za nagradu Turistička zajednica Grada Gospića.
M. K.
Podijeli novost na društvenim mrežama!