O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sutra započinje s radom ordinacija medicine rada u Otočcu

1/1
Sutra započinje s radom ordinacija medicine rada u Otočcu
Sutra započinje s radom ordinacija medicine rada u Otočcu
Objavljeno: 31-01-2018

Kako je u Otočcu medicina rada bila u privatnoj ordinaciji, odlaskom u mirovinu dr. Orešković Otočac je ostao bez medicine rada jer je ista preseljena u Gospić koji je imao stručni kadar i sve druge uvjete.

Kako je dr. Orešković donirala svu opremu Domu zdravlja Otočac, ravnatelj Doma zdravlja dr. sc. Branislav Šutić, prof. sa suradnicima pokrenuo je postupak za vraćanje ove djelatnosti pod okrilje Doma zdravlja Otočac.

Nakon što su se stekli svi uvjeti i dobila suglasnost Ministarstva zdravstva, dobilo odobrenje HZZO-a te pronašao stručni kadar za nositelja tima izabrana je liječnica specijalist medicine rada dr. Ivona Kotlić – Sertić iz Ogulina.

Specijalistička ordinacija medicine rada pri Domu zdravlja Otočac započet će s radom ovaj četvrtak, 01. veljače 2018. i biti će otvorena ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 16,00 sati.

Mole se svi pacijenti da svoj dolazak najave telefonom (053/771-136) odnosno da pošalju uputnicu faksom (053/771-210) ili mailom na dom.zdravlja.otocac@gs.t-com.hr.

DZ Otočac / I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!