O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Novinaru Josipu Cvitkoviću- Ciji javno priznanje Ličko-senjske županije

1/1
Novinaru Josipu Cvitkoviću- Ciji javno priznanje Ličko-senjske županije
Novinaru Josipu Cvitkoviću- Ciji javno priznanje Ličko-senjske županije
Objavljeno: 15-03-2017

Jučer, 14.ožujka  na 23.sijednici Županijske skupštine Ličko-senjske županije na prijedlog Odbora za javna priznanja Županijske skupštine skupštinari jednoglasno su potvrdili Odluku o dodjeli javnih priznanja Ličko-senjske županije za 2016.godinu.

Javna priznanja dobivaju:

1. Folklorna skupina "Velebit" Donje Pazarište, za osobit doprinos u očuvanju i prenošenju običaja, glazbe i tradicije.

2. Gimnazija Gospić, za osobit doprinos razvoju odgoja i obrazovanja te modernizacije školstva kroz integraciju učenika u obrazovni sustav EU.

3. Mira Biondić - Tomljanović, dr.med.spec.hitne medicine, za osobit doprinos u području medicinske zaštite na području Grada Senja i Ličko-senjske županije.

4. Udruga "Dobra Vremena" Sveti Rok, za osobit doprinos i ostvarene rezultate u poboljšanju kvalitete življenja i brige za starije osobe na području Ličko-senjke županije.

5. Josip Cvitković - Cija, posmrtno za osobit doprinos u promicanju novinarske struke i ostvarene rezultate na području informiranja.

6. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Martine Kolačević, za osobit doprinos razvoju gospodarstva i oživljavanja sela na području Ličko-senjke županije.

Godišnju nagradu dobiva:

Gradski zbor "Vila Velebita" Gospić, za osobit doprinos i ostvarene rezultate u amaterskom stvaralaštvu i očuvanju tradicijske kulture i kulturno umjetničke baštine Grada Gospića i Ličko-senjske županije. Nagrada se sastoji od pisanog priznanja u obliku povelje i novčane nagrade u iznosu od 10.000,00 kuna.

Javna priznanja dodijeliti će se povodom obilježavanja Dana Ličko-senjske županije 23.svibnja 2017.godine.

 

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!