O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanju

1/17
Prvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanju
Prvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanjuPrvo otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanju
Objavljeno: 29-01-2017

Prvi put u Lici općina Lovinac i turistička agencija Lito d.o.o. iz Lovinca organizirali su otvoreno prvenstvo Like i Dalmacije u sanjkanju.Pripreme za utrku su počele prije 2 tjedna. Jutros je okončalo završno šminkanje staze. Prijave za utrku zaprimale su se od 10:00 sati i interes je bio zaista velik, čak 72 natjecatelja!

Cijeli program vodio je poznati televizijski voditelj Frano Ridjan. U organizaciji prvenstva pomažu stručni savjetnik za zimske sportove Drago Žiljak, svježe umirovljeni direktor skijališta Sljeme i članovi ski kluba "Stars" iz Sv. Križ Začretje, iskusni organizatori sanjkaških manifestacija.

Prvenstvo se održalo u šest kategorija: do 6 godina; 6 do 10 godina; 10 do 14 godina; 14 do 18 godina; 18 do 30 godina i 30 do 99 godina. Iz svake kategorije tri najbrža natjecatelja osvojila su vrijedne nagrade, a u pamćenju im je ostala nezaboravna zabava.

Općina Lovinac

Podijeli novost na društvenim mrežama!