O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

5. Festival snjegovića se održava - još nije kasno za priključiti se

1/4
5. Festival snjegovića se održava - još nije kasno za priključiti se
5. Festival snjegovića se održava - još nije kasno za priključiti se5. Festival snjegovića se održava - još nije kasno za priključiti se5. Festival snjegovića se održava - još nije kasno za priključiti se5. Festival snjegovića se održava - još nije kasno za priključiti se
Objavljeno: 28-01-2017

OTOČAC – Održati 5. Festival snjegovića – ne održati? Bila je to jutros nekima velika dilema s obzirom na niske celzijiće. No organizatori su odlučili, a to je Turistička zajednica Grada Otočca, Hrvatski radio Otočac i portal GlasGacke.hr, da se održi pa kud puklo da puklo.  

No pokazalo se da nije trebalo imati velikih dilema, biti u strahu i odustati. Za sada se odazvalo pet ekipa koje marljivo rade. Evo što kaže idejna začetnica ovog Festivala prof. Manja Kostelac Gomerčić: - Izgledalo je jutros poprilično zubato, bilo je i maglovito. Sve raslinje je bilo u bogatu inju, no kad je granulo sunce i razišla se magla, nije toliko hladno. Lijepo je. Ovih, za sada, pet ekipa uživa na suncu i snijegu. I marljivo radi. Pozivamo i sve druge, djecu i odrasle, da nam se pridruže, ne će zakasniti, ima se vremena. Šteta bi bilo propustiti ovakav lijepi događaj – ukratko je ocijenila današnju „akciju“ prof. Kostelac Gomerčić.

Pa zašto joj ne povjerovati i ne priključiti se u igri u gradskom parku.

M. K.

Foto: M. K. G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!