O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nije lako biti radio, ma kakvi lako

1/1
Nije lako biti radio, ma kakvi lako
Nije lako biti radio, ma kakvi lako
Objavljeno: 26-01-2017

OTOČAC – Nije lako biti radio, ma kakvi lako. Zapravo, lako je biti radio, no nije lako uvijek imati zanimljiv i slušljiv program. Osobito ako je novinara malo, ako svi moraju biti „katice za sve“, ako novca ima tek toliko da se nekako može spajati kraj s krajem (za razliku od nekih radija kojima je kesa širom otvorena).

Tako Hrvatski radio Otočac, odnosno njegovi djelatnici, smišljaju svakakve “vragolije“ ne bi li osvježili program i „držali“ slušateljstvo. Zato ne treba čuditi što su u studio unesene i neke gimnastičke sprave sve kako bi uživo išla emisija „Radio trening“, koja ide u 8:30 i u 18 uri svakog dana od ponedjeljka do petka i vodi ga Suzana Bižanović. Repriza je subotom u 14 uri. A takvu emisiju nije lako voditi, nije to televizija, sve treba riječima opisati.

Ali to nije sve, četvrtkom u 9 i 16:30 novinari HRO-a „kuhaju“ s domaćim kuharima u emisiji „Kuhaj, peci, mijesi, reci“. Doduše nema „šparketa“ u studiju, ipak „virtualno“ kuhaju, od tete Ružice pa do profesionalnih kuhara. Repriza je subotom u 15 uri.

A petkom je preporuka za čitanje dobre knjige, prijedlog daje ravnateljica Narodne knjižnice Otočac i poetesa Jadranka Prša u 9 i 16:30, repriza - subotom u 16.

Pa tko ne bi slušao Hrvatski radio Otočac?

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!