O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Posjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz Zagreba

1/7
Posjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz Zagreba
Posjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz ZagrebaPosjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz ZagrebaPosjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz ZagrebaPosjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz ZagrebaPosjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz ZagrebaPosjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz ZagrebaPosjet predstavnika Knjižnice za slijepe iz Zagreba
Objavljeno: 23-01-2017

Udruga slijepih Ličko-senjske županije danas je ugostila predstavnike Hrvatske knjižnice za slijepe iz Zagreba, ravnateljicu Jelenu Lešaja i njezine kolege, Danijelu Marušić, korektora za brajicu, te Željka Kotura, voditelja odjela za proizvodnju zvučnih izdanja. Dočekali su ih predsjednik Udruge slijepih LSŽ don Jure Ladišić, ravnateljica Narodne knjižnice Otočac Jadranka Prša i defektologinja OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac Karmen Orešković.

Susret članova Udruge slijepih LSŽ i gostiju odvijao se u prostoru Narodne knjižnice Otočac, a protekao je u ugodnom ozračju uz zanimljive i korisne teme. O članstvu u Knjižnici za slijepe, načinu njena djelovanja i posudbi zvučnih knjiga govorila je ravnateljica zagrebačke Knjižnice za slijepe Jelena Lešaja, dok je kraće predavanje o podizanju e-knjige (zvučne knjige) na web stranicu održala povjesničarka Danijela Marušić, i sama slijepa osoba.

Bila je to prigoda i da članovi Udruge u otočkoj knjižnici isprobaju kako čitati knjige s nedavno nabavljenim elektronskim povećalom, a slijedilo je i kraće druženje.

Opširnije na faceboook stranici Udruge slijepih LSŽ.

K.K.R.

Podijeli novost na društvenim mrežama!