O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prometnih kao u priči

1/1
Prometnih kao u priči
Prometnih kao u priči
Objavljeno: 13-12-2016

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (9.– 12. prosinca 2016. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je pet prometnih nesreća. Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića i Karlobaga. U njima su četiri osobe lakše ozlijeđene (Gospić - jedna osoba i Karlobag – tri lakše ozlijeđene osobe).

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2) i Senja (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tomu periodu utvrđena su ukupno 48 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 10 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Gospiću, kod 28-godišnjeg hrvatskog državljanina (2,08 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 246 km/h izmjerena je u petak na autocesti A-1, u smjeru Splita, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h, kada je 48-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja  motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!