O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Hrvatska - najatraktivnija turistička destinacija u svijetu

1/1
Hrvatska - najatraktivnija turistička destinacija u svijetu
Hrvatska - najatraktivnija turistička destinacija u svijetu
Objavljeno: 15-11-2016

Turistički portal Travel and Leisure je prošlog tjedna objavio anketu za najdestinaciju 2016. godine.  Rezultati su poznati: prvo mjesto, između 17 atraktivnih destinacija na svijetu koje bi svaki putnik trebao posjetiti, zauzela je - Hrvatska.

Portal je prošlog tjedna objavio anketu za najdestinaciju 2016. godine. Rezultati, koji su donijeli sjajne vijesti za Hrvatsku. Hrvatska je tako dobila čak 28 posto glasova čitatelja uglednog portala, dok je na drugom mjestu Portugal s 24 posto, a treći je Pittsburgh.

S fantastičnom hranom i vinom, obiljem povijesnih lokaliteta, i bijelima plažama, Hrvatska ima ponešto za svakog putnika - tvrde urednici ovog portala. Isti upozoravaju da je Lijepa naša postala iznimno popularna nakon što se u njoj počela snimati megapopularna serija 'Igre prijestolja', a svim zainteresiranima savjetuju da obavezno posjete gradove Dubrovnik, Split i Šibenik.

Od europskih prijedloga našli su se i Mallorca, talijanski otok Ischia, svevremenski Pariz, zapanjujući Island te Portugalkoji je gotovo čitavo vrijeme trajanja ankete bio u vodstvu.

Među uredničkim prijedlozima našla se čarobna Kanada, zadivljujući Havaji, glavni grad Sjedinjenih Američkih Država i američki nacionalni parkovi.

Ljubitelji tematskih parkova svakako bi trebali posjetiti Orlando na Floridi, a portal preporučuje i američki grad Pittsburg, koji posljednjih godina doživljava apsolutnu revitalizaciju među osobama mlađim od 35 godina.
Na koncu čitatelji su mogli glasati i za tajanstveni Mexico City te Rio de Janeiro, prekrasni Novi Zeland, te egzotični Singapur i Južnu Koreju.

Punkufer.hr

Podijeli novost na društvenim mrežama!