O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Bandić dočekan kao premijer u Otočcu

1/7
Bandić dočekan kao premijer u Otočcu
Bandić dočekan kao premijer u Otočcu Bandić dočekan kao premijer u Otočcu Bandić dočekan kao premijer u Otočcu Bandić dočekan kao premijer u Otočcu Bandić dočekan kao premijer u Otočcu Bandić dočekan kao premijer u Otočcu Bandić dočekan kao premijer u Otočcu
Objavljeno: 09-09-2016

Jučer poslijepodne Otočac je posjetio i Milan Bandić, kandidat za premijera Republike Hrvatske te Kristijan Kapović, nositelj liste Milan Bandić 365. u IX. Izbornoj jedinici, kao i treća na istoj listi Ivana Tomaš dožupanica ličko-senjske županije, rođena Otočanka. Na iznenađenje mnogih Bandića je dočekalo mnogo građana, simpatizera i članova stranke, među kojima je bio i bivši gradonačelnik Otočca Tomo Orešković -Toša.

Druženje s građanima uz kavu bilo je na terasi caffe bara Enigma, koje je potrajalo oko sat vremena.

Milan Bandić se obratio i novinarima kazavši da građani 11.rujna glasaju za sebe, za ljude koji iza sebe imaju djela, koji iza sebe nose realizaciju i ostvarenje, a ne samo riječi i obećanja i ako tako bude onda će ljudima biti bolje i u Otočcu i Gospiću i svim dijelovima Lijepe naše, a koji žive jako loše. BDP Ličko-senjske županija manji je šest puta nego Grada Zagreba, treba se zamisliti zašto je to tako, zahvaljujući vladama SDP-a i HDZ-a od Oluje 1995. do danas. U Gradu Zagrebu je 50 % standard veći negu u Hrvatskoj, šest puta veći nego u Ličko-senjskoj županiji , nešto ne štima, Vlada treba donijeti strategiju regionalnog razvitka, decentralizirati Hrvatsku, pustiti općinama i gradovima da dišu i protresti, prosvježiti demografsku priču i demokraciju u Lici. I Lici treba malo više svježe krvi, treba malo više stranačja, tolerancije, zajedništva i više europskih standarda. Nije dobro da je na vlasti stalno jedna te ista stranka, trebali bi i Ličani okupiti ljude koji znaju bolje i više zajedno. Ako je Tuđman napravio Hrvatsku na pomirbi, onda će i budući premijer Milan Bandić poprincipu Zagreba, kojeg vodi 16,5 godina, a to je pola Hrvatske, kojega je stvorio kao grad po mjeri čovjeka i europsku metropolu, od Hrvatske napraviti Grad Zagreb i zato 11. rujna iziđite na izbore, nemojte glasati za obećanja nego za ostvarenja, nemojte glasati za riječi nego za djela. HDZ i SDP su postale interesne zajednice, uzurpirale su institucije pravne države i pobjeđuju u svoju korist. Hrvatskoj treba drugačija Vlada, ovakva kao što smo predstavili prije sat i pol vremena u herojskom gradu Kninu - rekao je Bandić. Potom je Bandić kazao koje su donesene odluke na sjedinici i predstavljen je njegov novi tim, članove Vlade RH, od kojih je devet dama i deset muškaraca s vrhunskim karijerama - moglo se čuti na ovom skupu.

Uslijedilo je zajeničko fotografiranje ispred gradske ure.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!