O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Festival demokracije danas u Otočcu

1/7
Festival demokracije danas u Otočcu
Festival demokracije danas u OtočcuFestival demokracije danas u OtočcuFestival demokracije danas u OtočcuFestival demokracije danas u OtočcuFestival demokracije danas u OtočcuFestival demokracije danas u OtočcuFestival demokracije danas u Otočcu
Objavljeno: 07-09-2016

Kako se srijeda sajmeni dan mnogi političari kandidati za predstijeće izbore za Sabor RH iskoristili su danas kišni i prohladni dan u Otočcu da bi se predstavili građanima Otočca, a kako na sajam dolaze i žitelji Brinja i Vrhovina te okolnih sela to je jedinstvena prilika.

U samo dvijesto metara udaljenosti zatekli smo četiri kandidata za Sabor RH i to svoj štand imaju HSS-ov Hrvoje Račić kojeg su došli podržati i Županijski predsjednik HSS-a Zlatko Fumić, tu je i predsjednik HSS-a Grada Otočca Slaven Prpić, županijski vijećnik HSS-a Joso Kregar, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Plitvički tamburaši.

Samo dvadesetak metara dalje je štand MOST-a,  sa Stjepanom Kostelcem kandidatom MOST-a za Sabor te većim brojem suradnika i simpatizera. Tu je i zamjenik gradonačelnika Nenad Janković, potpredsjednik GV Otočca Josip Grčević, umirovljenik pukovnik Davor Peitl i mnogi drugi.

Ispred sjedišta SDP-a postavljen je štand SDP-a i njihov kandidat Nikola Maras iz Gospića, s njim je i predsjednik GO SDP-a Otočac Milan Tomaić, županijski vijećnik Gojko Majetić te mnogi drugi.

U obilasku otočkih ugostiteljskih objekata zatekli smo i poveću grupu aktivista Živog zida koji su u razgovoru s građanima i dijele im promidžbene letke. Među njima je i kandidat iz naše izborne jedinice Rade Jug sa Plitvičkih Jezera treći na listi, te prvi na listi gradski vijećnik u Zadru Ante Rubeša, dopredsjednik stranke Akcije mladih i veći broj mladim s naših prostora Otočca.

Dakle, danas je Otočac festival demokracije a što je u mnogim susjednim gradovima nemoguće održati. Što je uočljivo svi kandidati se između sebe posjećuju i komuniciraju, nema tu "mi i oni", primjećen je osmjeh na licima kod svih, sada još treba vidjeti rezultate izbora dali će taj osmjeh ostati na licu.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!