O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac

1/12
Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac
Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac Darko Milinović kandidat HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima posjetio Otočac
Objavljeno: 24-08-2016

Danas je Otočac u sklopu predizborne kampanje posjetio i Darko Milinović kandidat HDZ-a za zastupnika u Hrvatski sabor, četvrti na listi HDZ-a za IX.Izbornu jedinicu.  Dr. Milinovića sa svojim stožerom voditeljicom kampanje Anelom Serdar Pašalić, direktoricom kampanje Jadrankom Pejnović , te koordinatorom kampanje Ivanom Biljan zatekli smo na jednoj terasi ugostiteljskog objekta gdje je sa većim brojem mladih ( a zalutao je i pokoji stariji član ) družio se uz kavu i sok.

U kratkom razgovoru, uvjek u vedrom duhu dr.Milinović nam je kazao da je danas došao u Otočac, posjetio stranačke prostorije HDZ-a, susreo se sa vodstvom i dogovorio smjernice za ove izbore.

Dr. Milinović kazao je kako vjeruje u birače Grada Otočca i da kao i do sada je uvjeren u njihovu potpodru i podršku time i da će na listi HDZ-a zaokružiti br.4.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!