O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.

1/12
Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.
Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.Nositelj liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici Miro Bulj danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Grad Otočac sa kandidatima sa liste.
Objavljeno: 24-08-2016

Družeći se sa građanima Otočca Miro Bulj pozvao je građane Ličko senjske županije da svoj glas daju Stjepanu Kostelcu, četvrtom na listi u IX. Izbornoj jedinici, naglasivši da će tim glasom građani dobiti promjene u društvu, poglavito kad dođem u Liku gdje je spaljena zemlja i gdje je zelena oaza pretvorena u pustinju, predvođena faraonom Ličko senjske županije koji ju je doslovno dotukao, najvećim političkim prevrtačem gospodinom Darkom Milinovićem, koji je u kontinuitetu bio za Sanadera, pa za Karamarka i za Plenkovića.

„Darko Milinović je stvarni nositelj IX. Izborne jedinice a ispred njega su stavljene nepoznate osobe da se prikrije što je napravio od Ličko senjske županije od IX. Izborne jedinice zajedno sa gospodinom Kalmetom koji su u biti izdali nacionalne interese. Mi moramo donijeti promijene kako u Otočcu tako i u Ličko senjskoj županiji, gdje je stvorena uhljebnička klima, u Nacionalnim parkovima i sve što je dotaknuo uništio je i vidimo da ljudi iseljavaju, jer ovakav prostor koji ima 30-40 tisuća stanovnika može se zahvaliti gospodinu Milinoviću. Treba to mijenjati a Most nudi promjene“ – kazao je Miro Bulj.

Gradonačelnik Grada Otočca Stjepan Kostelac, četvrti na listi MOST-a u IX. Izbornoj jedinici kazao je da kao pobjednici sa nezavisnom listom na zadnjim lokalnim izborima podržavaju programe i promjene koje nudi MOST. Kad pogledamo malo unatrag vidimo zgradu suda koji je ukinut 2007 godine koji je ukinuo Sanader sa tadašnjim potpredsjednikom Vlade Milinovićem, bivšim županom Milanom Jurkovićem i nisu išta poduzeli u Saboru niti se založili kako bi taj sud ostao u Otočcu. Mi smo tražili da bude stalna služba u Otočcu, međutim ni to nismo mogli dobiti, a to je sve djelo HDZ-a, njihovih saborskih zastupnika i tadašnje Vlade. Imamo puno primjera u našem gradu i za sve to možemo sa pravom tvrditi da je kriva vlast na državnom nivou, a poznato je da u županiji vlada HDZ 25 godina“ – kazao je Stjepan Kostelac.

Hrvatskoj su potrebne nove politike, ovakve županije treba ukinuti, što je primjer sa Ličko senjskom i mojom Splitsko dalmatinskom koje isključivo služe da decentralizirana sredstva dolaze i da oni plaćaju svoje uhljebe koje zapošljavaju, što je u biti njihova glasačka mašinerija, a naša djeca i naši mladi nemaju budućnosti na ovim područjima. Mi ćemo to promijeniti, jer da je za 20 posto smanjiti lopovluka, izvlačenja sredstava i bahaćenja lokalnih šerifa, kao što je Darko Milinović danas bi imali najbogatiju državu“ – kazao je Bulj.

Ukoliko MOST dobije povjerenje birača i da može mijenjati stvari, Bulj je rekao da će krenuti od lokalne uprave i samouprave i smanjenja županija, pravosuđe nam ne funkcionira, problemi su u DORH-u, USKOK-u, koji selektivno provode istrage. Mi trebamo krenuti od onoga što je temelj, prava država, uređena država, a ne da se sve bazira na nekakvim faraonima tipa Milinovića i Kalmete. Ista stvar je i sa SDP-om, čak i gora, a da su oni isti može se vidjeti i kod Ustavnoga suda gdje su se dogovorili da HDZ i SDP izaberu po pet, što je katastrofa na razini države. Vidjeli smo tko je srušio Vladu, u povijesti nije zabilježeno da je HDZ sam srušio sebe a zna se zbog koga, zbog izdaje nacionalnih interesa, no MOST je tu prepreka i MOST će štititi nacionalne interese, kazao je Miro Bulj.

Bulj je pozvao birače s ovoga područja poglavito Grada Otočca i cijele Like da svoj glas daju Stjepanu Kostelcu čovjeku koji može unijeti promjene, a to je pokazao u Lici a to će pokazati kada uđe u parlament, dajte mu svoj glas neće vas iznevjeriti.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!