O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Don Jure Ladišić na prijamu kod predsjednice Republike uz Dan državnosti

1/3
Don Jure Ladišić na prijamu kod predsjednice Republike uz Dan državnosti
Don Jure Ladišić na prijamu kod predsjednice Republike uz Dan državnosti Don Jure Ladišić na prijamu kod predsjednice Republike uz Dan državnosti Don Jure Ladišić na prijamu kod predsjednice Republike uz Dan državnosti
Objavljeno: 25-06-2016

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović tradicionalno uz Dan državnosti u svome Uredu organizira svečani prijem.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sve je uzvanike srdačno pozdravila. Prisjetila se svih hrvatskih branitelja i onih koji su dali živote za hrvatsku domovinu. Posebno se sjećamo prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana koji je upravo u ovom uredu, na ovome mjestu, donosio bitne odluke za put hrvatske samostalnosti. Posebno je pozdravila i Hrvatice i Hrvate u domovini i inozemstvu i sve hrvatske državljane. Kad pogledamo unatrag 25 godina vidimo koliko smo toga učinili - toliko toga smo postigli, a toliko je toga i pred nama. Još je mnogo izazova pred nama. Ako smo zajedno, vjerujem u uspjeh. Vjerujem u ovu zemlju i ove ljude. Okrenimo se prema budućnosti. Učinimo hrvatsku privlačnom zemljom za sve naše mlade. Ponavljam - vjerujem u te zemljo moja Hrvatska, kazala je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Na prijem je stiglo oko 2.000 uzvanika iz političkog, crkvenog i društvenog života, među njima je bio i don Jure Ladišić predsjednik Društva slijepih i slabovidnih Ličko-senjske županije sa tajnicom Katarinom Kostelac Rupčić.

I.B.

Foto: K.K.R.

Podijeli novost na društvenim mrežama!