O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Europska nagrada za najboljeg pčelara

1/1
Europska nagrada za najboljeg pčelara
Europska nagrada za najboljeg pčelara
Objavljeno: 23-06-2016

OTOČAC – I ove godine „Organizacija europskih zemljoposjednika“ te Udruga inovatora i proizvođača Europskih poljoprivrednih aparata (CEMA) provodi natječaj za Europsku pčelarsku nagradu s ciljem promocije zajedničkih rješenja u korist biološke raznolikosti i unapređenja dobrobiti oprašivača. U 2016. godini Europska pčelarska nagrada bit će dodijeljena projektima koji će biti fokusirani  na sljedeće dvije kategorije:

Kategorija 1: „Prakse upravljanjem zemljištem“;

Kategorija 2: „Primjena inovativnih tehnoloških rješenja“.

Za svaku kategoriju nagrada je 4.000 eura.

Europska pčelarska nagrada bit će dodijeljena poljoprivrednicima, zemljoposjednicima, istraživačkim institutima, akademskim i privatnim organizacijama koja razvijaju izvanredne i inovativne projekte za zaštitu pčela i druge oprašivače u poljoprivrednom okružju.

Osim nagrade, bit će dodijeljena i priznanja te će pobjednički projekt biti promoviran kroz ELO i CHEMA komunikacijske kanale.

Svi zainteresirani iz Hrvatske, koji zadovoljavaju uvjetima natječaja mogu prijaviti svoj projekt slanjem prijavnice do 8. srpnja na ana.canomanuel@elo.org (Predmet: Bee Award Application) ili poštom na adresu – ELO, Rue de Trèves 67,B – 1040 Brussels.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!