O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladež

1/20
Održan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladež
Održan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladež
Objavljeno: 19-06-2016

Dana 18. lipnja 2016.g. na nogometnom igralištu NK "Nehaj" i školskom igralištu OŠ "S.St. Kranjčevića" održan je tradicionalni 5. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladež.

Na kupu je sudjelovalo 38 odjeljenja iz Primorsko - goranske, Splitsko - dalmatinske,Istarske,Zagrebačke,Karlovačke i Ličko - senjske županije.

Sve prisutne pozdravio je predsjednik DVD -a Senj gospodin Željko Prpić,a natjecanje je otvorio zapovjednik Vatrogasne zajednice Ličko - senjske županije gospodin Hrvoje Ostović.

Ekipe su se natjecale u kategoriji : podmladak /djeca/ muški i ženske, mladež - muški i ženske

Djeca su izvodila dvije vježbe sa brentačama i trčala štafetnu utrku,dok su ekipe mladeži odrađivale vježbe s preponama i štafetnu utrku.

Ekipe su učestvovale  u vatrogasnim igricama, u spajanju cijevi,skakanja u vrečama,gađanje meta mlazom s brentačama i bacanja novčića u čašu.

Rezultati : kategorija podmladak -

muški 1. DVD Rakitje, 2. DVD San Marino Novi Vinodolski, 3. DVD Solin 1

ženske 1. DVD Delnice, 2. DVD Ribarići, 3. DVD Vrata

mladež - muški  1.DVD San Marino Novi Vinodolski, 2. DVD Sušak, 3 DVD Senj

ženske - 1. DVD Kaštel Gomilica, 2. DVD San Marino Novi Vinodolski, 3. DVD Škrljevo

Lipo je danas bilo za vidit svu tu dicu i znat da dobrovoljno vatrogastvo ne treba brinut za svoju budučnost.

Organizator se puno zahvaljuje svim ekipama ,a posebno voditeljima koji rade sa mladima.

 

Zoran Pika Hapčo

 

  

Podijeli novost na društvenim mrežama!