O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

"Pink Wing" u Senju

1/20
"Pink Wing" u Senju
"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju"Pink Wing" u Senju
Objavljeno: 17-06-2016

Danas, 17.lipnja je Senj na parkiralištu "Điga" ugostio sudionike projekta "Ping Wing" kojima je namjera promidžba hrvatskih gradova,prirodnih ljepota i hrvatske gastronomije.

Ovakav jedinstven turističko - gastronomski projekt po prvi puta se događa u Hrvatskoj. Sudionici su krenuli iz Zagreba prema Senju, Karlobagu, Zadru i Šibeniku. Svrha cijelog projekta je pokazati svima hrvatske ljepote od kontinentalne do morske Hrvatske.

U projektu sudjeluje oko 75 vozila sa oko 150 sudionika. U ovoj turističkoj vožnji luksuznim automobilima sudjeluju vlasnici kompanija,poslovni ljudi i menađeri.

Sudionici "Pink Wing" projekta zadržali su se nekoliko sati u Senju,te se upoznali sa kulturnim i povijesnim ljepotama Senja.

Mnogi ljubitelji "ludih mašina" mogli su danas uživati u ljepotama raznolikih modela.

 

Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!