O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Miss Supranational 2016 u Novalji

1/7
Miss Supranational 2016 u Novalji
Miss Supranational 2016 u NovaljiMiss Supranational 2016 u NovaljiMiss Supranational 2016 u NovaljiMiss Supranational 2016 u NovaljiMiss Supranational 2016 u NovaljiMiss Supranational 2016 u NovaljiMiss Supranational 2016 u Novalji
Objavljeno: 06-06-2016

Nakon završenog zagrebačkog djela priprema, finalistice izbora Miss Supranational Hrvatska u kome će biti odabrana predstavnica Hrvatske za jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih izbora ljepote Miss Supranational of the World, uputile su se na svoje konačno odredište Hotel Luna Island na otoku Pagu gdje će se 9. lipnja održati finale izbora.

Vlasnice licence Miss Supranational za Hrvatsku, Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović pripremile su najraskošniji i najglamurozniji izbor ljepote održan do sada u Hrvatskoj, pretvarajući 9. lipnja u datum najiščekivanijeg društvenog zbivanja godine. Tada je, naime, finale izbora, a dan nakon toga, 10. lipnja, slijedi službeni After Party u klubu Cocomo uz predstavljanje pobjednice, koja će, uz stipendiju obrazovne ustanove Katarina Zrinski i druge bogate nagrade koje osvaja, dobiti priliku predstavljati Republiku Hrvatsku na izboru za Miss Supranational Svijeta i tako se službeno uvrstiti među najljepše žene svijeta.

GN / IB

Podijeli novost na društvenim mrežama!