O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Do 10. lipnja prijave za prijevoz srednjoškolaca

1/1
Do 10. lipnja prijave za prijevoz srednjoškolaca
Do 10. lipnja prijave za prijevoz srednjoškolaca
Objavljeno: 04-06-2016

OTOČAC - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa od školske godine 2016./2017. kani uvesti novi  model sufinanciranja i financiranja prijevoza učenika srednjih škola, odnosno uvođenja dohodovnog cenzusa koji bi sustav ostvarivanja prava učinio pravednijim. Zbog toga prikupljat će se OIB-i članova kućanstva redovitih učenika srednjih škola koji su u školskoj godini 2015./2016. ostvarivali pravo na prijevoz.

Svi učenici koji su u školskoj godini 2015./2016. ostvarivali pravo na sufinancirani, odnosno financirani prijevoz trebaju do 10. lipnja ove godine dostave tražene podatke prijavom uz pomoć AAI korisničkoga računa na adresi https://app.mzos.hr/sufinanciranjePrijevoza/.

U Sustav prijevoz učenika dopuštena je prijava onim korisnicima (učenicima) koji u AAI sustavu imaju pod atributom „Temeljna povezanost s ustanovom“ dodijeljenu vrijednost „UČENIK“. Upute za pristup aplikaciji nalaze se u samome Sustavu i na adresi https://app.mzos.hr/sufinanciranjePrijevoza/Content/upute/Upute_prijevoz.pdf .

Eto, tako poziva resorno ministarstvo, tko propusti prijavu, sam si je kriv.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!