O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Teritorijalna reorganizacija MUP-a

1/3
Teritorijalna reorganizacija MUP-a
Teritorijalna reorganizacija MUP-aTeritorijalna reorganizacija MUP-aTeritorijalna reorganizacija MUP-a
Objavljeno: 03-06-2016

GOSPIĆ - U policijskoj Upravi ličko-senjskoj održan je jučer Forum zaposlenika s temom „Teritorijalna i unutarnja reorganizacija MUP-a RH“. 

Smjernice za reorganizaciju MUP-a RH predstavio je zamjenik načelnika Policijske uprave ličko-senjske Mladen Kranjčević, ujedno i član radne podskupine za reorganizaciju-regija zapad, koji je istaknuo da se od svih djelatnika očekuje konstruktivan pristup, te aktivna suradnja.           

Zamjenik Kranjčević upoznao je prisutne sa ključnim razlozima reorganizacije, s opsegom teritorijalne i unutarnje organizacije, s općim smjernicama te sa smjernicama za teritorijalnu i unutarnju reorganizaciju. Također je naglasio da ne će biti gubitaka radnih mjesta, te da će svaki zaposlenik imati svoje radno mjesto s obzirom da je cilj zadržavanje materijalnih prava zaposlenika.

Na kraju izlaganja poručio je da se novim preustrojem želi osnažiti temeljna organizacijska struktura policije, a to je policijska postaja, jer veći broj policijskih službenika na terenu svakako može pridonijeti poboljšanju općeg stanja sigurnosti, a sigurnost svih građana u Republici Hrvatskoj najvažniji je segment policijskog rada. 

Forumu zaposlenika prisustvovalo je oko stotinjak zaposlenika Policijske uprave ličko-senjske koji su nakon izlaganja postavili niz pitanja i iznijeli prijedloge i primjedbe.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!