O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Bižanović u Nadzornom odboru Hrvatskog društva katoličkih novinara

1/3
Bižanović u Nadzornom odboru Hrvatskog društva katoličkih novinara
Bižanović u Nadzornom odboru Hrvatskog društva katoličkih novinaraBižanović u Nadzornom odboru Hrvatskog društva katoličkih novinaraBižanović u Nadzornom odboru Hrvatskog društva katoličkih novinara
Objavljeno: 27-02-2016

ZAGREB – U srijedu je u Napretkovu kulturnom centru u Zagrebu održana izborna skupština Hrvatskog društva katoličkih novinara. Na trenutak se to može činiti nekom 'udaljenom' viješću, no ipak tomu nije tako, na ovoj skupštini su sudjelovala i dva novinara iz GlasaGacke.hr, to su don Anđelko Kaćunko i Ivan Bižanović.

U izbornom dijelu skupštine za predsjednicu je izabrana glavna urednica Informativne katoličke agencije dr. sc. Suzana Peran. Potpredsjednik je dosadašnji predsjednik novinar u Religijskom programu HTV-a Neno Kužina.

Za članove upravnog odbora izabrani su dr. sc. fr. Anto Gavrić, OP, fra Marijan Karaula, OFM, Gordana Krizman i Tomislav Šovagović. Članovi Nadzornog odbora su Ivan Bižanović, Mato Krajina, Nikola Kuzmičić, Lejdi Oreb i Marko Puškarić, dok su u Sud časti izabrani don Rudolf Belko, SDB, fra Vjenceslav Janjić, OFM, i vlč. Josip Kos.

Eto, glavni urednik GlasaGacke.hr (i drugih portala) u izboru za Nadzorni odbor Hrvatskog društva katoličkih novinara dobio je najviše glasova. Priznanje je to njegovu dugogodišnjem radu kao katoličkog novinara, a posredno i kao novinara i urednika općenito.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!