O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Edukacija za obrtnike knjigovođe

1/2
Edukacija za obrtnike knjigovođe
Edukacija za obrtnike knjigovođeEdukacija za obrtnike knjigovođe
Objavljeno: 17-02-2016

Gospić - U organizaciji Obrtničke komore Ličko-senjske županije održan je seminar na temu „Završni obračun i nove obveze obrtnika od 01.01.2016.godine“ namijenjen uglavnom obrtnicima knjigovođama ali i svim drugim zainteresiranim za novonastale promjene.

Seminar su održale savjetnice iz Porezne uprave - Područni ured Istra, Hrvatsko primorje, Gorski kotar i Lika gospođe Violeta Jelenčić i Vera Poljak koje su upoznale obrtnike s promjenama u sastavljanju porezne prijave za 2015. godinu, te o novostima u vezi JOPPD obrasca. Kako je u pozdravnoj riječi naglasila tajnica OK LSŽ, Ankica Šubarić, ovim seminarom nastavljena je dobra suradnja Obrtničke komore i Porezne uprave, te se u komori nadaju da da će ovaj model predstavljanja novih propisa  i dalje nastaviti.

Sva pitanja vezana uz ovaj seminar mogu se dostaviti direktno u Poreznu upravu - Područni ured Istra, Hrvatsko primorje, Gorski kotar i Lika ili u Obrtničku komoru Ličko-senjske županije iz koje će se objedinjena dostaviti Poreznoj upravi, istakle su Jelenčić i Poljak.

Ž.M.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!