O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otvoren natječaj za istraživanje u pčelarstvu

1/1
Otvoren natječaj za istraživanje u pčelarstvu
Otvoren natječaj za istraživanje u pčelarstvu
Objavljeno: 24-12-2015

OTOČAC - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je novi Javni natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu – doznajemo u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijskoj komori Otočac.

 Ovom mjerom financiraju se projekti primijenjenih istraživanja u pčelarstvu. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju znanstveno-istraživačke institucije. Prihvatljivi troškovi su oni koji nastanu u razdoblju od odobrenja projekta do 31. srpnja 2016. godine, a u cijelosti su potrebni za izvođenje projekta i evidentirani u poslovnim knjigama koje se vode tijekom razdoblja trajanja projekta. Znanstveno-istraživačka institucija je obvezna dovršiti projekt i dostaviti Agenciji za plaćanja Zahtjev za isplatu sredstava do 31. srpnja 2016. godine.  

Prijava se dostavlja u jednom primjerku, isključivo u pisanom obliku, u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom podnositelja zahtjeva napisanom na poleđini, isključivo preporučenom poštom s povratnicom, s točno naznačenim datumom i vremenom (dan, sat, minuta i sekunda) slanja na adresu ili osobno na prijemnom odjelu (pisarnica) Agencije. Rok za podnošenje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objave Javnog natječaja za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u  pčelarstvu na internetskoj stranici Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) – stoji u priopćenju Agencije. 

Sve detaljne informacije možete pogledati na: http://www.apprrr.hr/primijenjena-istrazivanja-u-pcelarstvu-1054.aspx  .    

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!