O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Drugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora Gacke

1/7
Drugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora Gacke
Drugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora GackeDrugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora GackeDrugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora GackeDrugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora GackeDrugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora GackeDrugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora GackeDrugi mandat za Brunu Ćutića na čelu Studentskog Zbora Gacke
Objavljeno: 22-12-2015

Gospić – Studentski Zbor Gacke (SZG) je udruga osnovana 2009. sa sjedištem u Otočcu. I danas ga čine ambiciozni studenti iz Ličko-senjske županije kakvi mu bijahu i osnivači. Svojim radom doprinose širenju imena Like i Gacke – diljem Hrvatske.

Osim te zadaće iznimno su aktivni i na području poticanja mladih na obrazovanje kroz projekte suradnje osnovnih i srednjih škola sa usmjerenjem prema optimalnim fakultativnim smjerovima.

Iz dnevnog reda izdvajamo izbor tijela udruge. Sve odluke su donesene jednoglasno. Za predsjednika Udruge izabran je dosadašnji predsjednik Bruno Ćutić te mu je za dopredsjednicu imenovana Petra Milinković, a Marijana Dubravčić za tajnicu. Za dva dodatna člana uz navedene imenovane su Nina Krpan i Martina Koren. Nadzorni odbor čine Tihana Štimac, Sara Brajković i Petra Lulić. U ime novoizabranih predsjednik Ćutić najavio je daljnji aktivan rad po uzoru na dosadašnji i još veće ambicije u ostvarivanju projekata.

Studentima kao suradnica u ime kulturno-umjetničkog društva „Lipa“ iz Sinca obratila se Jasna Ilić s porukom da su oni ljudi ponikli na ovom tlu te su vrijednosti na kojima danas grade svoju osobnost i stručnost ponijeli iz svojih domova i zavičaja te da bi trebali kao izgrađene ličnosti nastojati svojim radom i djelovanjem vratiti ovom kraju što veću dobrobit kroz radne i fakultativne aktivnosti. Prisjetila se projekata koji su uključivali i suradnju s inozemnim studentima te pohvalila dosadašnji rad i brigu te ostala na raspolaganju za daljnju suradnju na zajedničku korist te ostavljanje traga u vremenu i prostoru za bolje danas, dobro jučer i sigurno sutra.

Kao gosti događanja kulturni program iznijeli su članovi i članice HKUD-a „Široka Kula“ kojim je ravnala voditeljica Ivana Svetić. Zanimljiv i orginalan program sačinjen je od još ne viđenih dijelova šireg opusa koji spremaju za svoj godišnji koncert 29. prosinca 2015.

Izdvajamo još poruku predsjednika Ćutića kako je namjera da se iduća skupština odradi u nekom drugom dijelu Županije. Počašćeni su prijemom ove godine u Gospiću kao i prije dvije godine u Otočcu.

Iza skupštine uslijedio je domjenak nakon čega je skupina nastavila prema „Nikoli Tesli“ u Smiljan, a iza toga na večeru i druženje u Kuterevo gdje im je domaćin bio KUD „Dangubice“.

 

Jasna Ilić

Fotao: Sara Brajković 

Podijeli novost na društvenim mrežama!