O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Problematični neusklađeni pravilnici s zakonom

1/2
Problematični neusklađeni pravilnici s zakonom
Problematični neusklađeni pravilnici s zakonomProblematični neusklađeni pravilnici s zakonom
Objavljeno: 21-12-2015

GOSPIĆ - Skupština ribolovnog saveza Ličko senjske županije pod predsjedavanjem Željka Mataije prihvatila je u nedjelju plan rada i financiranja u 2016., donijela odluku da se u Savez primi novoosnovana udruga „Pastrva“ iz Ličkog Lešća,  prihvatila informaciju i inspekcijskom nadzoru koji je prošao bez zamjerki kao i da se sukladno Statutu raspišu izbori za mandatno razdoblje 2016-2020 godina.

Predsjedavajući Mataija posebno je istakao problem o sve većem jazu između hrvatskih ribiča, odnosno HŠRS i resornog ministarstva kojemu, smatraju, novi pravilnik o polaganju ribolovnih ispita nije usklađen s Zakonom o slatkovodnom ribarstvu te su nastale nedoumice kako i na koji način u idućoj godini pristupiti ovim javnim ovlastima. Posebno su pozdravljeni predsjednik Hrvatskog ribolovnog saveza, Vladimir Sever i tajnik Tomislav Feldhofer koji su povodom 80 godina HŠRS jubilarno priznanje s značkom po odluci Izvršnog odbora uručili Milanu Devčiću i Dani Kruljac.

Nakon radnog sastanka članovi Skupštine iz Gospića, Otočca, Perušića, Lapca, Lovinca, Gračaca, Banjevaca i Lešća s gostima posjetili su manifestaciju „Advent u Gospiću“ te nastavili predbožićno druženje u gospićkom ribolovnom domu.

Ž.M.

Podijeli novost na društvenim mrežama!