O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Veliki odaziv na edukaciju „Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima“

1/2
Veliki odaziv na edukaciju „Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima“
Veliki odaziv na edukaciju „Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima“ Veliki odaziv na edukaciju „Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima“
Objavljeno: 16-12-2015

Danas, 16.prosinca u Otočcu, u maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta, u vremenu od 9,00 do 13,00 sati bilo je predavanje - edukacija  s temom "Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima". Sve prisutne na početku pozdravio je ravnatelj Učilišta "Virtus" - ustanove za obrazovanje odraslih iz Splita, dipl.ing. Rade Pehar. Mala dvorana bila je gotovo ispunjena do posljednjeg mjesta, više od 120 poljoprivrednika vlasnika OPG-ova prisustvovalo je današnjoj edukaciji koje predavanje drži  agronom mr.sc. Marijan Tomac.

Predavanje se nastavlja sutra od 9,00 sati predviđenjo do 12 sati kada je pismeni ispit za sve polaznike edukacije. Svi polaznici dobili su i priručnik za sigurnosno rukovanje i primjenu sredstvima za zaštitu bilja.

Vrlo korisna edukacija ne samo za poljoprivrednike nego i za sve osobe koje obavljaju poslove vezane za zaštitu usjeva, zaštitu okoliša i očuvanja prirode.

I.B.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!