O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Tko će za 9. Božićni sajam u Otočcu dobiti smještaj u gačanskim apartmanima?

1/1
Tko će za 9. Božićni sajam u Otočcu dobiti smještaj u gačanskim apartmanima?
Tko će za 9. Božićni sajam u Otočcu dobiti smještaj u gačanskim apartmanima?
Objavljeno: 29-11-2015

OTOČAC – Nije bečki božićni sajam, Bože moj, ali je 9. Božićni sajam u Otočcu, to je 'Čarolija u Gackoj'. Eto, svatko se sprema, priprema, organizira koliko može, trudi se, nastoji nešto napraviti u svojoj sredini, sve kako to adventsko vrijeme ne bi bilo gluho.

Božićni sajam u Gackoj je, eto, poprimio karakteristike 'tradicionalna sajma', a krenulo je sasvim benigno, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac i Srednja škola u Otočcu su prve godine organizirali nešto što je bilo teško nazvati velikim sajmom, a sve kako bi se učenici Vježbovne tvrtke iz Srednje škole angažirali, izradili božićne ukrase, to pokazali i prodavali. Ovoj akciji su se pridružili i drugi, a onda se počeo širiti krug izlagača. I sada je sajam u fazi kakvoj jest, najveći broj izlagača je van zemljice Gacke, znači da nalaze interesa ponuditi Gačanima i svima drugim gostima zanimljive proizvode.

U taj projekt su se ove godine uključili i gačanski vlasnici apartmana i smještaja, te ugostitelji, sudjelujući u nagradnoj igri Hrvatskog radija Otočac. Ova igra će biti u radijskom programu i ponudit će sretnim dobitnicima smještaj baš u vrijeme održavanja ovog sajma, a to je 12. i 13. prosinca.

Vrijedno ih je istaći, to su: Apartmani FumaApartman Gacka idilaApartmani KnezApartmani MistralApartmani QueenApartman Sabina, Kuća za odmor Brajan, Ugostiteljski obrt Bumerang – Gacka, Ivan Banić / restoran Majsić i Vera Tonković.

Pa tko ne bi sudjelovao u ovoj nagradnoj igri i proveo se u jednom od spomenutih apartmana i bio na 9. Božićnom sajmu u Otočcu i Gackoj?.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!