O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Otočcu proglašenje najboljih biciklista u 2015. godini

1/1
U Otočcu proglašenje najboljih biciklista u 2015. godini
U Otočcu proglašenje najboljih biciklista u 2015. godini
Objavljeno: 26-11-2015

Hrvatski biciklistički savez ovoga će vikenda podijeliti nagrade za najbolje bicikliste u 2015. godini. Kraj kalendarske godine idealan je trenutak za osvrt na postignute rezultate i podjelu nagrada onima čiji su rezultati bili najbolji.

Hrvatski biciklistički savez je tako objavio kako će se podjela održati u Otočcu, 28. studenog 2015. godine u prostorijama Vatrogasnog doma, u ulici Ćirila i Metoda 5 s početkom u 16.00 sati.

Također, istoga će se dana u Otočcu održati i sjednica MTB odbora saveza na čijem će dnevnom redu između ostalih točaka, biti i točka sa izvještajem o radu MTB reprezentacije, odnosno izvještajem izbornika za cross-country i downhill disciplinu.

Na istoj će biti predložen i kalendar za 2016. godinu, a trebao bi se donijeti i raspored i mjesta održavanja nacionalnih prvenstava za 2016. godinu.

Nadamo se kako će se ove godine podjela nagrada u Otočcu uspješno održati za MTB ali i za cestovna natjecanja, odnosno natjecatelje. Vjerujemo da je sazrijelo vrijeme za njihovo ujedinjenje. Također, već sada najavljujemo kako uskoro krećemo sa tradicionalnim razgovorima sa najboljima u 2015. godini.

Tekst: biker.hr

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!